K-popster SUNMI naar Melkweg in augustus

review: SUNMI - 04/06 - Q-Factory
K-popster SUNMI naar Melkweg in augustus
Door sjoertb op 05 juli 2022 - 13:36 SUNMI komt terug naar Amsterdam voor een show in het poppodium Melkweg. In augustus is ze er al te zien!

De zangeres begon haar carrière als lid van K-popband Wonder Girls en startte daarna als soloartiest in 2013. Haar stijl is zo herkenbaar dat ze een eigen naam heeft gekregen: 'SUNMI-pop': een vrolijke mix van pop, disco, rock, traditionele Koreaanse muziek en een vleugje van SUNMI's eigenheid. In 2019 stond ze nog in een uitverkochte Q-Factory, en nu maakt de k-popster eindelijk haar langverwachte comeback met de kersverse single 'Heart Burn'. In augustus tourt ze door Europa met haar 'GOOD GIRL GONE MAD' tour.

Het concert:
23-08-2022 - Sunmi - Melkweg, Amsterdam (tickets)

De ticketverkoop start op 7 juli om 10 uur 's ochtends. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Sunmi in Melkweg
Tickets Sunmi
di 23 aug
Melkweg, Amsterdam
€ 62,10 - 209,00
Splendid

EXCLUSIEVE SHOW VAN SPLENDID IN PAARD TER VAN...Popreggaeband Splendid bestaat 20 jaar en geeft op zaterdag 12 november een...

Mercy John

MERCY JOHN OP TOUR MET NIEUW ALBUM 'NIGHTS ON FIRE' Mercy John gaat na de zomer weer op clubtour. Onder meer Podium Victorie,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.