Pusha T naar Paradiso in december

Pusha T
Pusha T naar Paradiso in december
Door sjoertb op 29 juni 2022 - 13:05 Pusha T is in december te vinden in onze hoofdstad. De Amerikaanse rapper uit Virginia Beach komt een show geven in poptempel Paradiso.

Eerst maakte Pusha T indruk als helft van het rapduo Clipse, maar na jaren aan zijn teksten te slijpen zette hij zijn solocarrière op de kaart. In 2010 tekende de rapper bij Kanye West's label G.O.O.D. Music. Hij bracht vervolgens zijn ingewikkelde woordspelingen en imposante persoonlijkheid naar zijn muziek, waaronder het veelgeprezen en Grammy-genomineerde project 'Daytona' uit 2018. Pusha's nieuwste album 'It's Almost Dry' is hier de opvolger van. Een album over zelfreflectie en tegenstrijdigheid, waarin welvaart als troostprijs wordt gebruikt voor een zwaar verleden en desondanks spijtgevoelens toch niet kunnen worden ontlopen.

Het concert:
12-12-2022 - Pusha T - Paradiso, Amsterdam (tickets)

Tickets gaan op vrijdag 1 juli aanstaande in de voorverkoop om 10 uur 's ochtends. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPusha T in Paradiso is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
Mary Coughlan

IERSE ZANGERES MARY COUGHLAN NAAR HEERLEN,... Mary Coughlan komt in mei 2023 naar Nederland voor vier concerten. Op 25...

Elephant

ELEPHANT OP TOUR NAAR O.A. PAARD, VICTORIE,... De Rotterdamse band Elephant gaat dit najaar op tour. Maar liefst 11 nieuwe...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.