Black Midi in november terug naar Nederland voor concerten in Utrecht en Rotterdam

review: Black Midi - 17/09 - Melkweg Black Midi
Black Midi in november terug naar Nederland voor concerten in Utrecht en Rotterdam
Door RobZ op 16 juni 2022 - 10:58 Afgelopen weekend gaf Black Midi een ziedend optreden op Best Kept Secret. Nu wordt bekend dat de Engelse band in november weer in Nederland te zien is. Op 9 november is Black Midi te zien in TivoliVredenburg en op 10 november geeft Black Midi een concert in de Maassilo in Rotterdam.

Onvoorspelbaar, heftig, experimenteel: black midi is al een paar jaar lang een van de grootste lives-sensaties der planeet aarde. De band uit Londen is zo innovatief dat de meest uiteenlopende referenties gebruikt worden om hun onmiskenbare sound (tevergeefs) te omschrijven, van King Crimson tot DNA tot Death Grips.

De vele tempowisselingen, orkanen aan noise in combinatie met de vervreemdende, afgeknepen stem van die frontman-met-superschurk-naam Geordie Greep, het gaat alle conventies te boven. Zéker live, waar het allemaal nog twee tandjes hectischer mag en kan. black midi moet je in levende lijve zien om überhaupt te geloven.

Tickets voor Black Midi in Utrecht en Rotterdam gaan donderdag 23 juni om 10:00 uur in de verkoop. Hier koop je tickets voor Black Midi in Utrecht en hier kan je terecht als je liever naar Rotterdam gaat. Tickets kosten ongeveer 22 euro.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets black midi in TivoliVredenburg
Tickets black midi
KIES TICKET
wo 09 nov
black midi
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 23,35
do 10 nov
black midi
Maassilo, Rotterdam
€ 22,00
Ten Times A Million news

TEN TIMES A MILLION KONDIGT TOUR VAN 12 CONCERTEN...De band Ten Times A Million kondigt voor november en december concerten aan...

De Helling

PAOLO NUTINI GEEFT EIND JUNI EEN SHOWCASE CONCERT IN... Paolo Nutini geeft op woensdag 29 juni een exclusieve showcase in De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.