Gelijk al extra Groots met een zachte G 2023 concert in het Philips Stadion

Guus Meeuwis
Gelijk al extra Groots met een zachte G 2023 concert in het Philips Stadion
Door RobZ op 10 juni 2022 - 11:18 Vanochtend startte de kaartverkoop voor het Groots met een Zachte G stadionconcert van 16 juni 2023. De kaartverkoop voor het concert dat Guus Meeuwis in het Philips Stadion te Einhoven geeft, ging gelijk zo hard dat er ook een tweede show is aangekondigd. Groots met een zachte G wordt ook gehouden op zaterdag 17 juni 2023!

Tickets voor de nieuwe datum zijn per direct te koop. Via deze link koop je tickets voor Groots met een Zacht G op 17 juni en hier kan je terecht voor het concert een dag eerder. Nog niet alle tickets voor 16 juni zijn uitverkocht.

De Groots met een zachte G concerten staan al meer dan tien jaar jaar garant voor een Groots feest met een spectaculair decor en een geweldige sfeer. De vele hits van Guus Meeuwis worden afgewisseld met verschillende muzikale verrassingen in een energieke show vol vaart en plezier.Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Guus Meeuwis - Groots met een zachte G in Philips Stadion
Tickets Guus Meeuwis - Groots met een zachte G
KIES TICKET
vr 16 jun
GUUS MEEUWIS GROOTS MET EEN ZACHTE G 2023
Philips Stadion, Eindhoven
€ 49,50 - 79,50
za 17 jun
GUUS MEEUWIS GROOTS MET EEN ZACHTE G 2023
Philips Stadion, Eindhoven
€ 49,50 - 79,50
Snelle

SNELLE KONDIGT ‘TOT NU TOE(R)’ AAN MET 12 CONCERTEN... Snelle kondigt voor het eind van dit jaar voor november en december zijn...

eros

EROS RAMAZZOTTI TOURT NAAR AMSTERDAM EN BRUSSEL IN 2023 Eros Ramazzotti houdt tijdens zijn ‘Battito Infinito World Tour’ optredens...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.