Phoenix naar Brussel en Amsterdam met Alpha Zulu tournee

Phoenix
Phoenix naar Brussel en Amsterdam met Alpha Zulu tournee
Door RobZ op 07 juni 2022 - 10:07 Phoenix kondigt hun terugkeer aan met een nieuwe single, “Alpha Zulu”. Een popnummer met een pakkende baslijn dat de aanstaande release van een nieuw album aankondigt. De Franse indie pop band bevestigt ook een nieuwe tournee met daarbij stops in België en Nederland!

Op woensdag 23 november geeft Phoenix een concert in de Ancienne Belgique te Brussel. Drie dagen later, op vrijdag 26 november, speelt de band in de grote zaal van Paradiso.

Met hun gepolijste indiepop en aanstekelijke melodieën heeft Phoenix al zes belangrijke albums op hun naam staan. De band een aantal opmerkelijke uitstapjes in de filmwereld, enkele uitgelezen samenwerkingen en een onberispelijke reputatie bij critici, publiek en hun collega’s. Thomas Mars, Deck D'Arcy, Laurent Brancowitz en Christian Mazzalai vormen een iconische groep op het internationale toneel, waarbij hun namen zowel op de hitlijsten van de Victoires de la Musique als op die van de Grammy Awards prijken.

Tickets voor de concerten in Ancienne Belgique en Paradiso gaan vrijdag 10 juni om 10:00 uur in de verkoop. Tickets kosten 38 euro in Brussel en zijn in Amsterdam een euro duurder. Via deze links koop je tickets voor Phoenix in Ancienne Belgique en/of Phoenix in Paradiso.

Zoals altijd kunnen we je een mail sturen wanneer de voorverkoop begint. Stel dan hier een reminder in voor de concerten in Paradiso en of Ancienne Belgique.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Editors - Het Zonnehuis news

EDITORS IN OKTOBER NAAR RTM STAGE IN AHOY ROTTERDAMDe Britse band Editors was afgelopen week nog te zien op Dauwpop en Vestrock....

Anne-Marie news

ANNE-MARIE NAAR ZIGGO DOME EN PALEIS 12 IN NOVEMBER Anne-Marie komt in november weer onze kant op. De Britse popzangeres komt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.