Panic! At The Disco kondigt album en tourdata in Nederland en België aan

review: Panic! At The Disco - 26/05 - Melkweg Panic! At The Disco
Panic! At The Disco kondigt album en tourdata in Nederland en België aan
Door chloetzintzoglou op 01 juni 2022 - 17:10 Panic! At The Disco keert op zaterdag 25 februari 2023 terug naar Nederland tijdens hun 2023 tour. Na eerdere uitverkochte shows in AFAS Live vindt het concert plaats in de RTM Stage in Rotterdam Ahoy. Ook zijn ze 28 februari te zien in het Sportpaleis te Antwerpen.

Vandaag kondigt Grammy-genomineerde en multiplatina band Panic! At The Disco hun zevende studio album VIVA LAS VENGEANCE aan met een gelijknamige single en wereldwijde tour. Met de uptempo, energieke single slaat de band een nieuwe richting in.

Panic! At The Disco werd opgericht in Las Vegas in 2004. In 2018 kwam het nummer 1-album Pray For The Wicked uit met hits als 'High Hopes' and 'Hey Look Ma, I Made It'. Daarvoor scoorde Panic! At The Disco succes met het album Death Of A Bachelor dat op #1 debuteerde in de Amerikaanse Billboard 200 Chart en genomineerd werd voor Best Rock Album op de Grammy Awards in 2017. Met meer dan 2,1 miljard video views beleeft het nummer 'House of Memories' momenteel een TikTok-revival.

De kaartverkoop voor beide concerten start op vrijdag 10 juni om 10 uur. Stel hier een reminder in om een ticketreminder te ontvangen voor RTM Stage of het Sportpaleis. Of koop hier tickets voor het concert van Panic at the Disco in Rotterdam of voor het concert in Antwerpen.

Tickets kosten vanaf 61,60 euro in Rotterdam en 49,76 euro in Antwerpen.




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Anneke van Giersbergen

PROGRAMMA TUINSESSIES IN DEN BOSCH ROND MET O.A....Een zwoele zomeravond met livemuziek en een museumbezoek in Den Bosch: dat...

muse_news.jpg

MUSE IN OKTOBER VOOR INTIEM CONCERT NAAR CARRE... Goed nieuws voor de vele fans van Muse. De Engelse band kondigt met de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.