Sting met 'My Songs tour' langs Vorst Nationaal in Brussel

Sting
Sting met 'My Songs tour' langs Vorst Nationaal in Brussel
Door RobZ op 30 mei 2022 - 11:27 De nieuwe internationale tournee van Sting komt op 17 oktober langs Brussel. Sting geeft dan een concert in Vorst Nationaal. De Engelse artiest is komende zomer ook nog te zien op Bospop. Stings zoon Joe Sumner is special guest van de avond.

Met zijn My Songs tour brengt Sting een dynamische show van zijn favoriete nummers, geschreven tijdens zijn lange carrière die goed is voor maar liefst 17 Grammy Awards met The Police en als soloartiest. Hij gaat de muzikale reis aan van 'Fields of Gold' naar 'Shape of my Heart', 'Roxanne' en 'Demolition Man', en niet te vergeten zijn mooiste nummers zoals 'Englishman In New York,' 'Every Breath You Take', 'Message In A Bottle'.

Tickets voor het concert in Vorst Nationaal gaan vrijdag 3 juni om 10:00 uur in de verkoop. Hier koop je tickets voor Sting in Vorst Nationaal te Brussel. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in!
Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief013tilburgklein

BILLY TALENT MET NIEUW ALBUM LANGS 013 EN DE ROCKHALDe Canadese punkers van Billy Talent kondigen vandaag hun Europese...

Rolf Sanchez

ROLF SANCHEZ GEEFT EXTRA CONCERT IN AFAS LIVE Rolf Sanchez geeft een extra concert in AFAS Live op zaterdag 8 oktober. Dat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.