Winnen: 3x2 tickets Nick Mulvey in Hedon

Nick Mulvey
Winnen: 3x2 tickets Nick Mulvey in Hedon
Door RobZ op 24 mei 2022 - 15:11 Liefhebbers weten het. Singer/songwriter Nick Mulvey staat garant voor magische momenten. In 2017 kwam zijn laatste album 'Wake Up Now' uit. Sindsdien heeft Mulvey alleen nog een EP uitgebracht. Tijd voor nieuw werk, dat in de vorm van albun 'New Mythology' op 10 juni uitkomt. Nick Mulvey stelt deze nieuwe muziek voor in de Melkweg en Hedon. Het concert in de Melkweg is al uitverkocht. Daarom zijn we blij dat we in samenwerking met Hedon 3x2 tickets mogen weggeven voor het concert van Nick Mulvey op 4 juni.

Om kans te maken op deze tickets hoef je alleen maar een mailtje te sturen met je volledige naam naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Nick Mulvey'.

Onder de inzenders verloten we drie setjes van 2 tickets. Je kan er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om een ticket voor Nick Mulvey in Hedon te kopen. Deze zijn hier te koop en kosten 19,50 per stuk.Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefLucky Fonz III

HEMELLICHAMEN TOUR VAN LUCKY FONZ III WORDT VERLENGDDe "Hemellichamen" tour van Lucky Fonz III is zo'n succes, dat de tour in...

Rico & Sticks

RICO KOMT MET FAMILIEHIPHOPSHOW: FRENK DE SLAK Rico , bekend van onder meer Opgezwolle en Rico & Sticks, is naast...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.