Paolo Nutini komt naar Amsterdam en Brussel

Paolo Nutini
Paolo Nutini komt naar Amsterdam en Brussel
Door chloetzintzoglou op 19 mei 2022 - 13:16 De Schotse singer-songwriter Paolo Nutini zal op 5 oktober te zien zijn in Koninklijk Circus te Brussel. In Nederland is hij twee keer te zien in Paradiso te Amsterdam op 8 en 9 oktober 2022.

Op 1 juli brengt Paolo Nutini zijn vierde album “Last Night In The Bittersweet” uit. Als voorproefje brengt hij "Lose It" en "Through The Echoes" uit samen met zijn aankondiging van zijn tournee. Zijn grote doorbraak kwam toen hij aanwezig was bij een concert van David Sneddon in zijn geboorteplaats Paisley aan het begin van 2003. Sneddon was vertraagd, en als winnaar van een popquiz, werd Paolo Nutini de kans gegeven om wat liedjes te spelen op het podium terwijl er werd gewacht op Sneddon.

Koop via de onderstaande links tickets voor een van de concerten van Paolo Nutini. Tickets voor de twee concerten in Paradiso kosten 44,50 euro. De prijs voor het concert in Brussel is nog niet bekend. De voorverkoop start woensdag 25 mei om 10:00 uur. Via de onderstaande reminder-links kan je ook een ticketreminder instellen. Je krijgt dan een mail wanneer de voorverkoop begint.

05-10-2022 - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)(reminder)
08-10-2022 - Paradiso, Amsterdam (tickets)(reminder)
09-10-2022 - Paradiso, Amsterdam (tickets)(reminder)



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Paolo Nutini in Koninklijk Circus
Tickets Paolo Nutini
KIES TICKET
wo 05 okt
Paolo Nutini
Koninklijk Circus, Brussel
za 08 okt
Paolo Nutini
Paradiso, Amsterdam
€ 44,50
zo 09 okt
Paolo Nutini
Paradiso, Amsterdam
€ 44,50
Blaudzun news

BLAUDZUN MET NIEUWE VOORSTELLING NY-RIO-BERLIN... Blaudzun tourt in 2023 de Nederlandse theaters langs met zijn nieuwe...

Banji

BUITENSPELEN VOOR DE GRAP PRESENTEERT WEER GRATIS... GRAP programmeert en organiseert in samenwerking met Sena Performers een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.