Drie concerten in Nederland en België voor SOHN

SOHN
Drie concerten in Nederland en België voor SOHN
Door chloetzintzoglou op 13 mei 2022 - 09:39 SOHN tourt op 3 september 2022 naar Nederland, dan is hij te zien in Utrecht in TivoliVredenburg. De dag daarna op 4 september is hij te zien in Paradiso in Amsterdam. Op 26 september speelt hij in Antwerpen in Trix.

De Engelse Christopher Taylor, beter bekend als SOHN, is een songwriter en een elektronische muzikant. In 2014 kwam zijn debuutalbum 'Tremors' uit. Twee jaar later volgde 'Rennen'. Na vier jaar afwezigheid is SOHN nu terug met 'Figureskating, 'Neusiedlersee' dat is geïnspireerd op 'Alice' van Tom Waits en de naam draagt van een meer in Oostenrijk. Het nummer gaat over het terugkijken op een oude liefde en de druk om het gevoel van passie te behouden.

De voorverkoop is begonnen. Koop via de onderstaande links tickets voor een van de concerten van SOHN. Tickets kosten tussen de 25,50 en 26,50 euro.

03-09-2022 - SOHN - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
04-09-2022 - SOHN - Paradiso, Amsterdam (tickets)
26-09-2022 - SOHN - Trix, Antwerpen (tickets)



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Triptides

TRIPTIDES KONDIGT TOUR AAN DOOR NEDERLAND SAMEN MET...Triptides tourt vanaf woensdag 7 september naar Nederland. Dan zijn ze te...

Ancienne Belgique news

MEROL OP 27 NOVEMBER NAAR ANCIENNE BELGIQUE IN BRUSSEL De zangeres Merol treedt 27 november op in Ancienne Belgique te Brussel. Ze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.