The Last Internationale als support act voor Kiss in Ziggo Dome

review: Kiss - 24/05 - Ahoy Kiss
The Last Internationale als support act voor Kiss in Ziggo Dome
Door chloetzintzoglou op 04 mei 2022 - 10:30 Op donderdag 21 juli komt Kiss naar Ziggo Dome in Amsterdam. Ze houden hun laatste tour onder de naam 'End Of The Road World Tour'. De band The Last Internationale spelen die avond het voorprogramma van Kiss.

Kiss is een hardrock-/heavy-metalgroep die in Amerika tot een van de succesvolste bands aller tijden wordt gerekend. De bandwerd opgericht in 1972 door Gene Simmons en Paul Stanley. In Europa is Kiss vooral bekend van de op disco geïnspireerde hit 'I was made for loving you'.

Tot nu toe heeft Kiss nog steeds invloed op de huidige rockbands, velen zijn opgegroeid met de muziek van Kiss. Artiesten als Anthrax, Lenny Kravitz en anderen hebben zelfs een album opgenomen met enkel Kiss covers, getiteld 'Kiss my ass'.

De voorverkoop is begonnen. Koop hier tickets voor Kiss End Of The Road World Tour. Tickets kosten tussen de 56 en 185 euro.
Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefAntoon

ANTOON GEEFT EXTRA SHOW IN ZIGGO DOME // EERSTE... Antoon staat op 19 december 2022 ook in de Ziggo Dome! Zijn eerste Ziggo...

jeremy loops

EXTRA SHOW VOOR JEREMY LOOPS IN MELKWEG Jeremy Loops zijn show in het Amsterdamse poppodium Melkweg op donderdag 8...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.