Alter Bridge met Halestorm en Mammoth WVH naar Ziggo Dome

Alter Bridge
Alter Bridge met Halestorm en Mammoth WVH naar Ziggo Dome
Door sjoertb op 26 april 2022 - 12:17 De Amerikaanse rockband Alter Bridge komt in december naar Amsterdam. De Pawns & Kings Tour brengt de groep naar Ziggo Dome op donderdag 1 december. Special guests voor dit concert Halestorm en Mammoth WVH openen de avond.

Er wordt door Alter Bridge hard gewerkt aan de opnames van hun zevende studioalbum, de opvolger van het veelgeprezen, in 2019 uitgebrachte 'Walk The Sky'. Met het nog titelloze album dat naar verwachting later dit jaar verschijnt, zullen degenen met tickets voor één van de 25 tourdata, wereldwijd de eersten zijn die de nieuwe nummers live horen.

Het concert:
01-12-2022 - Alter Bridge - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)

De kaartverkoop voor het concert van Alter Bridge in Ziggo Dome start aanstaande vrijdag 29 april om 11.00 uur via Ticketmaster. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lil Nas X

LIL NAS X NAAR AFAS LIVE EN PALEIS12 IN NOVEMBER Lil Nas X zet zijn tour in Amerika dit najaar voort in Europa. In november...

Pllek news

PLLEK VIERT 10 JARIG JUBILEUM MET O.A. MAUSKOVIC... Pllek is op 30 april alweer tien jaar een begrip op de NDSM werf. Dit wordt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.