Rage Against The Machine met Run the Jewels naar Sportpaleis Antwerpen

Rage Against The Machine
Rage Against The Machine met Run the Jewels naar Sportpaleis Antwerpen
Door RobZ op 25 april 2022 - 11:56 Rage Against The Machine kondigde vrijdag het Europese deel van hun wereldwijde "Public Service Announcement" tournee aan die dit najaar plaatsvindt. De tour is de eerste van de iconische band uit LA sinds 2011 en brengt hen naar onder andere Parijs, Antwerpen, Hannover, Zurich, Malaga, Madrid en Wenen. Voor de bezoekers van onze sites is natuurlijk de show in Antwerpen het meest interessant. Rage Against the Machine speelt op donderdag 1 september in het Sportpaleis van Antwerpen. Niemand minder dan Run the Jewels (Killer Mike & El-P) is special guest.

Rage Against The Machine werd opgericht in LA in de vroege jaren '90 door zanger Zack de la Rocha, gitarist Tom Morello, drummer Brad Wilk en bassist Tim Commerford. De band wordt geprezen voor hun felle anti-establishment sound waarin hiphop, punk en thrash samensmelten. In 2010 was de band voor het laatst in de BeNeLux te zien. Toen stond Rage Against the Machine in het Gelredome. Daar waren we toen bij. Check hier onze concertverslag met vele foto's.

Tickets voor Rage Against the Machine in het Sportpaleis gaan vrijdag 29 april om 10:00 uur in de verkoop. Tickets kosten tussen de 73,30 en 102,42 euro per stuk. Via deze link zorg je dat je aanwezig bent bij Rage Against the Machine en Run the Jewels in het Sportpaleis. Wil je een email ontvangen wanneer de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in.
Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Rage Against The Machine / Run The Jewels in Sportpaleis
Tickets Rage Against The Machine / Run The Jewels
do 01 sep
Sportpaleis, Antwerpen
€ 73,30 - 102,42
Kovacs

KOVACS KONDIGT THEATERTOUR 'FRAGILE' AAN EN SPEELT...Kovacs gaat vanaf 28 oktober 2022 weer op tour door Nederland. In het kader...

ADE 2020 news

BEN BÖHMER IN OKTOBER TE ZIEN OP HET ADE Ben Böhmer is vrijdag 21 oktober te zien tijdens het Amsterdam Dance Event....

REACTIES

geen avatar
di 26 apr 2022 20:12

Diebythesword Zal ik het maar zeggen dan: niet echt socialistische toegangsprijzen!!!

 0
Avatar garfield38
do 28 apr 2022 13:40

garfield38 Ze zijn waarschijnlijk blut en willen dat over de rug van de fans terugverdienen

 0
geen avatar
vr 29 apr 2022 08:30

Diebythesword Ik denk dat het meer is dat vergelijkbare acts vragen ook zoveel blablabla. Pearl Jam (als ze eindelijk een keer komen) in Ziggo koste me ook 100 Euro, de (kapitalistische) markt vereist nou eenmaal dit soort prijzen, blijkbaar.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.