Years & Years met Night Call Tour langs Afas Live en Vorst Nationaal

Years & Years
Years & Years met Night Call Tour langs Afas Live en Vorst Nationaal
Door RobZ op 22 april 2022 - 10:31 Years & Years kondigt vandaag het Europese deel van de langverwachte "The Night Call Tour" aan. Night Call is het nieuwe album van Years & Years, de band onder leiding van Olly Alexander.

Dankzij de eerste twee albums heeft Years & Years maar liefst 5 Brit Award-nominaties ontvangen, de 4,4 miljard streams overschreden, shows over de hele wereld uitverkocht en talloze triomfantelijke concerten gespeeld.

Nederland en België worden gelukkig niet overgeslagen op de nieuwe tournee van Years & Years. Op 30 september geeft Years & Years een concert in de Afas Live. Op 1 oktober staat de band in Vorst Nationaal.

Tickets voor beide shows gaan donderdag 28 april om 10:00 uur in de verkoop. Via deze link koop je tickets voor Years & Years in de Afas Live en hier kan je terecht voor het concert van Years & Years in Vorst Nationaal. Tickets kosten ongeveer 40 euro.

Wil je een mail ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in voor de shows in Afas Live en / of Vorst Nationaal.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Suzan & Freek

SUZAN & FREEK VANAF OKTOBER UITGEBREID DE THEATERS INSuzan & Freek stonden de afgelopen jaren onafgebroken in de hitlijsten...

Clouseau

CLOUSEAU TOURT MET ALBUM 'JONGE WOLVEN' DOOR... In de zomer en het najaar van 2022 stelt Clouseau hun nieuwe album 'Jonge...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.