Froukje in oktober naar Afas Live

review: Froukje - De Helling - 28/10 Froukje
Froukje in oktober naar Afas Live
Door RobZ op 21 april 2022 - 12:50 Zangeres Froukje geeft op zaterdag 15 oktober een concert in AFAS Live, Amsterdam onder de titel ‘Uitzinnig’. Het is het grootste concert uit de carrière van de twintigjarige zangeres. De twintigjarige zangeres uit Rotterdam behaalde met haar debuut-EP ‘Licht En Donker’ en haar recente EP ‘Uitzinnig’ meer dan 40 miljoen streams op Spotify met liedjes als ‘Een Teken’, ‘Ik Wil Dansen’, ‘Onbezonnen’. Komende maanden is Froukje op tal van plekken in België en Nederland aan het werk te zien. Op onze Froukje artiestenpagina zie je precies waar ze speelt.

Froukje kijkt uit naar haar optreden, “Ik kan het bijna niet geloven maar op 15 oktober ga ik een show geven in de AFAS Live in Amsterdam! We zijn al druk bezig met het team om van mijn grootste concert tot nu toe een onvergetelijke avond te maken. Ik hoop iedereen daar te zien”.

Tickets voor het concert van Froukje in de Afas Live gaan maandag 25 april om 12:00 uur in de verkoop. Via deze link koop je tickets. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in. Om Froukje in Afas Live te zien betaal je 39,50 euro.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Froukje in AFAS Live
Tickets Froukje
za 15 okt
AFAS Live, Amsterdam
€ 39,50
Muziekgieterij news

LADY BLACKBIRD TOURT EIND DIT JAAR OPNIEUW DOOR...Lady Blackbird is op vrijdag 28 oktober opnieuw te zien in Nederland. Ze zal...

Ziggo Dome

ANTOON IN DECEMBER VOOR HET EERST NAAR ZIGGO DOME Antoon staat op zaterdag 17 december 2022 voor het eerst in de Ziggo Dome!...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.