Father John Misty in maart naar Afas Live en Ancienne Belgique

Father John Misty 2
Father John Misty in maart naar Afas Live en Ancienne Belgique
Door RobZ op 06 april 2022 - 10:22 Father John Misty tourt in 2023 door Europa. De indie rock singer-songwriter, ook bekend als drummer van Fleet Foxes geeft concerten in de Ancienne Belgique in Brussel en Afas Live in Amsterdam.

Father John Misty, geboren als Joshua Tillman, droomde van jongs af aan al van een carrière als performer. Door zijn streng christelijke opvoeding en het daardoor geldende verbod op seculiere muziek in het huishouden, vertaalde hij deze droombaan in een ambitie om pastoor te worden gezien dit het dichtst in de buurt kwam van optreden. Pas op zeventienjarige leeftijd mocht Tillman voorzichtig naar commerciële muziek luisteren, mits dit “spirituele thema’s” omvatte. De ontdekking van albums als Slow Train Coming van Bob Dylan veranderde zijn leven compleet en vormden later de basis voor zijn huidige repertoire.

Op 8 april 2022 brengt Father John Misty zijn vijfde studio album Chloë and the Next 20th Century uit. Reden genoeg om deze live aan zijn publiek voor te stellen. Op 4 maart 2023 gebeurt dat in de Afas Live. Twee dagen later, op maandag 6 maart, is de Ancienne Belgique aan de beurt.

04-03-2023 - Father John Misty - AFAS Live, Amsterdam (tickets)
06-03-2023 - Father John Misty - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)

Tickets voor beide concerten gaan komende vrijdag 8 april om 10:00 uur in de verkoop. Tickets in de Afas Live zijn met 44 euro per stuk behoorlijk wat duurder dan die in Ancienne Belgique (30 euro). Hier koop je tickets voor Father John Misty in de Afas Live en hier kan je terecht voor tickets voor het concert in Ancienne Belgique. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in de voor de concerten in Afas Live en/of Ancienne Belgique.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Father John Misty in AFAS Live
Tickets Father John Misty
KIES TICKET
za 04 mrt
Father John Misty
AFAS Live, Amsterdam
€ 44,00
ma 06 mrt
Father John Misty
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 30,00
Backstreet Boys

BACKSTREET BOYS KOMT MET DNA WORLD TOUR NAAR ZIGGO DOMEBackstreet's back alright! De bekende Amerikaanse boyband Backstreet Boys...

Asaf Avidan

ASAF AVIDAN NAAR ZUIDERPARK LIVE EN MELKWEG Er is een nieuwe artiest toegevoegd aan het programma van Zuiderpark Live dat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.