Amyl And The Sniffers maakt line-up Hella Mega Tour Compleet

review: Amyl and The Sniffers - 14/06 - De Nijverheid Amyl and The Sniffers
Amyl And The Sniffers maakt line-up Hella Mega Tour Compleet
Door RobZ op 31 maart 2022 - 14:11 De Hella Mega Tour met Green Day, Fall Out Boy en Weezer gaat op 19 juni eindelijk van start! Op 21 staat het rondreizende tourneein het Antwerps Sportpaleis en een dag later strijkt het cirucs neer in het Stadspark te Groningen. Vandaag wordt bekend dat de Australische punkers Amyl And The Sniffers is nu aan de line-up toegevoegd.

Amyl and The Sniffers staat bekend om hun bizar gekke liveshows. Dec Martens, Bryce Wilson en Gus Romer zorgen voor de opzwepende muziek, terwijl “Human Firework” Amyl Taylor het podium in vuur en vlam zet. Van high fashion tot dirty punk zines, creëert de band een sensationele ervaring waarbij harde moshpits en rondvliegend zweet doodnormaal is.

Er zijn nog tickets beschikbaar voor de Hella Mega Tour in Antwerpen en Groningen. Hier koop je tickets voor Green Day, Fall Out Boy and Weezer in Antwerpen en hier kan je terecht voor de Hella Mega Tour in Groningen.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefMezz

TAPE TOY HET LAND DOOR VOOR VIJF CONCERTENTape Toy kondigt een aantal nieuwe concerten aan. In het kader van The Tiny...

Fresku

FRESKU OP TOUR MET NIEUWE MUZIEK De rapper Fresku gaat in mei en juni weer op tour door Nederland. In 5...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.