Winnen: 2x2 Beef Schouwburg Almere

Door Knoedel op 11 juni 2008 - 00:34 Het was een tijd ‘stil’ rond het Eindhovense Beef, maar de echte fans wisten vorig jaar al dat het slechts een stilte voor een Jamaicaanse ‘storm’ was. Inmiddels is er de release van het in april verschenen nieuwe album ‘The Original’ en wordt het wachten beloond.

Eerder mochten we ook al kaarten weggeven voor het optreden van Beef in het Paard van Troje, nu mogen we 2x2 kaarten weggeven voor het optreden van de band op een we bijzondere locatie, namelijk de Schouwburg in Almere! Dit optreden vindt 20 juni plaats en is een uitgelezen mogelijkheid om de pure roots van Beef zo intiem mogelijk te beleven.

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze kaarten, is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit optreden wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van Beef - Schouwburg Almere concert-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo gebuikers pagina (met daarin aangegeven dat jij naar Beef zou willen) naar [email protected] onder vermelding van Beef en vermeldt in het mailtje je naam en adresgegevens.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



goth_electro_metal_news.jpg5

ROTERSAND KOMT NAAR DORDRECHTHet Duitse Rotersand komt naar Nederland. De harde electro/EBM groep komt...

013_plaatje3

WINNEN 2X2 KAARTEN MINISTRY – BARONESS Na ruim 20 jaar besluit ook frontman Al Jourgensen ermee te stoppen als lid...

REACTIES

Avatar jos_theboss22
wo 11 jun 2008 11:17

jos_theboss22 beef wil ik heel graag nog een keer zien maar ik ga dan al naar rise against. ik hoop dat ze nog een keer in groningen komen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.