Three Days Grace tourt langs Antwerpen en Tilburg

review: Three Days Grace - 21/1 - TivoliVredenburg Three Days Grace
Three Days Grace tourt langs Antwerpen en Tilburg
Door chloetzintzoglou op 28 maart 2022 - 14:08 Three Days Grace zal op dinsdag 11 oktober naar Trix in Antwerpen komen. De dag erna komen ze aan in Nederland en geven ze een concert in 013, Tilburg.

De Canadese hardrockers Matt Walst, Barry Stock, Brad Walst en Neil Sanderson zijn al ruim 20 jaar een populaire naam binnen de rockwereld. Hun grote doorbraak kwam er in 2003 met de single “I Hate Everything About You”. Met het tweede album ‘One-X’ en hits “Animal I Have Become” en “Never Too Late” werd de populariteit van de band enkel maar groter. Zo is de band recordhouder van het meeste aantal nummer 1 singles op Active Rock Radio in Noord-Amerika. Op 6 mei brengen ze hun nieuwe album uit genaamd Explosions. Met hun Explosions Tour gaan ze de wereld rond en houden ze een van hun laatste shows in België en Nederland.

Hier koop je tickets voor het concert in Antwerpen. De voorverkoop start op 31 maart om 10:00. En hier kan je terecht voor het concert in 013. De voorverkoop start een uur later om 11:00. Stel hier een reminder in om een mail te ontvangen zodra de voorverkoop van het concert in Antwerpen of in Tilburg begint.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Goldband

GOLDBAND NAAR BRUSSEL EN ANTWERPEN IN NOVEMBER Goldband is in het najaar tweemaal te zien in België. Na de zomer staan er...

The Pretty Reckless

THE PRETTY RECKLESS IN NOVEMBER NAAR 013 Op maandag 7 november geeft de Amerikaanse rockband The Pretty Reckless hun...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.