Nieuwe tournee Hardwell in december langs Ziggo Dome

Hardwell
Nieuwe tournee Hardwell in december langs Ziggo Dome
Door chloetzintzoglou op 28 maart 2022 - 10:34 Hardwell kondigt vandaag zijn 'Rebels Never Die' wereldtour aan. Hij zal op 26 mei als eerst te zien zijn in Israel. Verder tourt hij langs onder andere België, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Duitsland en op zaterdag 3 december treedt hij in de Ziggo Dome in Amsterdam op. In België is hij te zien op Tommorowland. Daar zal hij 15 en 29 juli optreden.

In augustus 2018 liet Hardwell weten voor een onbepaalde periode een pauze te nemen van zijn carrière. Hij had toen al meer dan tien jaar over de gehele wereld getourd. Die lange reeks kwam op 18 oktober 2018 tot stilstand tijdens Amsterdam Dance Event, waar hij met het Metropole Orkest de speciale show Symphony bracht.

Afgelopen zondag 27 maart was zijn eerste show in Miami na 3,5 jaar pauze. Voor Hardwell is het optreden in Miami ook de start van een nieuwe periode waarin hij onder meer een grootse wereldtournee gaat doen rondom zijn nieuwe album Hardwell Rebels Never Die.

De voorverkoop voor het concert in de Ziggo Dome start op dinsdag 29 maart om 18:00. Stel hier een reminder in om een mail te ontvangen zodra die begint. Of koop hier tickets voor Hardwell in de Ziggo Dome.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Pretty Reckless

THE PRETTY RECKLESS IN NOVEMBER NAAR 013Op maandag 7 november geeft de Amerikaanse rockband The Pretty Reckless hun...

Miss Montreal

MISS MONTREAL TOURT LANGS ELF NEDERLANDSE ZALEN... Miss Montreal kondigt een flinke nieuwe tournee aan. Ze zal vanaf zondag 30...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.