Placebo naar Melkweg en Botanique ter promotie van nieuwe album

review: Placebo - 21/11 - Ziggo Dome Placebo
Placebo naar Melkweg en Botanique ter promotie van nieuwe album
Door RobZ op 17 maart 2022 - 13:55 Vorige week schreven we al over de intieme concerten die Placebo zou geven in Amsterdam en Brussel ter promotie van hun nieuwe album 'Never Let Me Go'. Vandaag wordt bekend waar de concerten plaats gaan vinden en hoe je aan tickets kunt komen.

Placebo staat op maandag 28 maart in de Oude Zaal van de Melkweg en een dag later in de Orangerie zaal van Botanique. Later dit jaar komt Placebo terug voor hun 'normale' concerten in Ziggo Dome en Sportpaleis.

Tickets gaan vrijdag 18 maart om 15:00 uur in de verkoop. Via deze link koop je tickets voor Placebo in de Melkweg op 28 maart en hier kan je terecht voor het concert van Placebo in Botanique. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in voor de concerten in Melkweg en/of Botanique.
Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefTivoliVredenburg

TWEEDE CONCERT ÓLAFUR ARNALDS IN TIVOLIVREDENBURGNet als het Koninklijk Circus , krijgt TivoliVredenburg een extra concert...

Rex Orange County

REX ORANGE COUNTY MET NIEUWE MUZIEK NAAR AMSTERDAM... De Britse muzikant Rex Orange County komt in november naar het vaste land...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.