Steel Panther komt in de zomer naar Utrecht

review: Steel Panther - 14/02 - Paradiso Steel Panther
Steel Panther komt in de zomer naar Utrecht
Door chloetzintzoglou op 03 maart 2022 - 10:58 Glammetalband Steel Panther komt 10 juli naar Tivolivredenburg in Utrecht. Ze zijn ooit opgestart als tributeband. In het jaar 2000 starten ze de band op, die toen nog 'Metal Shop' heette. Steel Panther is vooral bekend om hun expliciete en humoristische teksten. Na de release van het vijfde album 'Heavy Metal Rules!' (2019) bracht de band in 2020 de toepasselijke single 'Fuck 2020' uit, opgevolgd door de Van Halen cover 'Beautiful Girls' in 2021. Koud bier, hardrock, strakke glitterbroekjes, windmachines, een uitzinnig publiek en nog meer koud bier, daar draait het om bij dit getoupeerde gezelschap dat rechtstreeks uit de eighties lijkt te zijn geteleporteerd. Met hun tongue-in-cheekmetal laten de bandleden de tijden van Skid Row, Ratt en Poison herleven.

Steel Panther tourt komende zomer langs de festivals. Onder andere Graspop Metal Meeting, Hellfest en Download Festival staan op het tourschema van de heren. In 2020 was de band voor het laatst in Nederland te zien. Vlak voor de corona-crisis stond de band in een uitverkochte TivoliVredenburg.

De voorverkoop voor het concert op 10 juli begint vrijdag 4 maart om 10:00 uur. Tickets kosten 50 euro. Hier kan je een (reminder) instellen als de verkoop begint. Je krijgt dan een mail zodra de tickets beschikbaar zijn. Hier koop je tickets voor Steel Panther in TivoliVredenburg.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BLØF

BLØF GEEFT TRY-OUT VAN CLUBTOUR IN POPPODIUM DUYCKERBLØF treedt op 16 maart op in Hoofddorp. Ze geven doen daar een try-out...

Oscar and The Wolf

ZIGGO DOME- EN SPORTPALEIS-SHOWS VAN OSCAR AND THE... De Nederlandse en Belgische concerten van Oscar and The Wolf zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.