Metalband Epica komt naar Bibelot

review: Epica - 05/10 - TivoliVredenburg Epica
Metalband Epica komt naar Bibelot
Door chloetzintzoglou op 02 maart 2022 - 12:46 Epica komt voor een bijzonder optreden naar Bibelot deze zomer. Op 15 juni vindt de show plaats.

De metalband Epica bestaat inmiddels al bijna 20 jaar. Ze hebben tijdens de coronapandemie hun meest succesvolle album 'ΩMEGA' uitgebracht. De band brengt hierop metal en klassiek samen, met behulp van een koor, kinderkoor en een compleet orkest. Voor de release van het album kwam de band met het ΩMEGA ALIVE online concert. Vuur, danseressen, koor, luchtacrobatiek, vlaggenzwaaiers, en een band waren te zien tijdens het concert.

Het concert:
15-06-2022 - Epica - Bibelot, Dordrecht (tickets)

De voorverkoop start op 4 maart om 10:00. Tickets kosten 35 euro. Wil je een (reminder) als de voorverkoop begint? Stel deze in en je krijgt een mail als de verkoop begint.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Alan Parsons Live Project

ALAN PARSONS LIVE PROJECT OOK NAAR MUZIEKGEBOUW...De Alan Parsons Live Project -shows in Koninklijk Theater Carré op 27 &...

ZEA

MUZIKANT ZEA EN DICHTER TSEAD BRUINJA SAMEN OP TOUR Arnold de Boer gaat als artiest ' ZEA ' samen met oud-Dichter des Vaderlands...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.