Nothing But Thieves komt na uitverkocht concert in Ziggo Dome met twee extra club-concerten

Nothing But Thieves
Nothing But Thieves komt na uitverkocht concert in Ziggo Dome met twee extra...
Door chloetzintzoglou op 28 februari 2022 - 10:29 Opvallend nieuws van Nothing But Thieves. De Engelse band staat op 15 april in een uitverkochte Ziggo Dome. Vandaag wordt bekend dat de band de week na deze show twee clubconcerten in Nederland geeft. In april komen ze naar Groningen en Nijmegen. 21 april zullen ze te zien zijn in de Oosterpoort en 23 april in Doornroosje.

Sinds de release van hun debuutalbum in 2015 hebben de band en hun charismatische frontman Conor Mason zichzelf weten te bevestigen als voortrekkers van de nieuwe internationale rockscene met ijzersterke tracks als ‘Amsterdam’, ‘Sorry’, ‘Trip Switch’ en vele anderen. Nu geven ze in het kader van hun nieuwe album 'Moral Panic' twee extra clubshows in Nederland! Later dit jaar is Nothing But Thieves ook te zien op Pinkpop.

De voorverkoop van de concerten start op woensdag 2 maart om 10:00. Tickets voor het concert in Doornroosje kosten €52,50. Via de tickets-links zorg je vanaf 2 maart dat je aanwezig bent. Via de reminder-links kan je jezelf een ticketreminder laten mailen.

21-04-2022 - Nothing But Thieves - De Oosterpoort, Groningen (tickets)(reminder)

23-04-2022 - Nothing But Thieves - Doornroosje, Nijmegen (tickets)(reminder)Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefTivoliVredenburg

ANDY SUMMERS (THE POLICE) VOOR VIER SOLO-SHOWS NAAR...Andy Summers, de gitarist van The Police, komt voor vier solo-shows naar...

Sofi Tukker 1

SOFI TUKKER VOOR DRIE CONCERTEN NAAR BELGIË EN... Het Amerikaanse danceduo Sofi Tukker brak in 2016 door met Drinkee, een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.