Beth Hart in november naar de Ziggo Dome

Beth Hart - AFAS Live news_groot
Beth Hart in november naar de Ziggo Dome
Door RobZ op 22 februari 2022 - 10:15 Beth Hart kondigt vandaag aan in het kader van haar Thankful tournee een concert te geven in de Ziggo Dome te Amsterdam. Het concert staat ingepland voor 26 november 2022.

Beth Hart wordt erkend als een van de meeste getalenteerde stemmen van haar generatie. Ze heeft wereldwijd uitverkochte tours gedaan, waaronder optredens op historische locaties zoals The Ryman Auditorium in Nashville, The Royal Albert Hall in Londen maar ook de Ziggo Dome in Amsterdam. Ze stond zes keer bovenaan de Billboard Blues-hitlijsten, behaalde dubbel platina met meerdere albums en had een reeks top 10-albums in heel Europa. Beth Hart geeft komende zomer ook nog een optredens op Holland International Blues Festival, Openluchttheater Rivierenhof en staat ze op Bospop. Ook komt ze drie dagen voor haar concert in de Ziggo Dome naar het Koninklijk Circus in Brussel.

Tickets voor het concert van Beth Hart in de Ziggo Dome gaan vanaf vrijdag 25 februari om 10:00 uur in de verkoop. Tickets hebben een vanaf-prijs van 77,28 euro gekregen. Via deze link koop je tickets voor Beth Hart in de Ziggo Dome. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



elviscostello

ELVIS COSTELLO & THE IMPOSTERS IN JUNI NAAR AFAS... Elvis Costello komt in juni weer onze kant op. Samen met zijn vaste...

Typhoon

TYPHOON MET LICHTHUIS TOURNEE VANAF APRIL LANGS 16... Typhoon is een verhalenverteller die op een eerlijke en kwetsbare manier...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.