Dope Lemon verplaatst concerten naar september en voegt extra shows toe

review: Dope Lemon - 14/09 - Melkweg Dope Lemon
Dope Lemon verplaatst concerten naar september en voegt extra shows toe
Door melissavkoldam op 18 februari 2022 - 11:44 Achter de relaxte slackerrock van Dope Lemon gaat een verrassende maker schuil: de Australische singer-songwriter Angus Stone, beter bekend als de helft van het indiefolkduo Angus & Julia Stone.

In maart zou hij eigenlijk al naar België en Nederland komen, maar heeft vanwege de huidige situatie besloten om zijn tour uit te stellen. De show die nu in Ancienne Belgique plaats gaat vinden, zou oorspronkelijk in het Depot in Leuven zijn. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

06-09-2022 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)
07-09-2022 - Trix, Antwerpen
10-09-2022 - Melkweg, Amsterdam (tickets)
14-09-2022 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)

Hierboven het tourschema. De show die in Paradiso plaats zou vinden in maart is ook uitgesteld, maar daar is nog geen nieuwe datum voor. Kaarten voor de overige concerten zijn al te koop en kosten tussen de €22 en €26,45. Trix is uitverkocht.

Onder de naam Dope Lemon laat Angus stone meer zijn psychedelische kant de vrije loop, wat leidt tot fijne, hypnotiserende nummers als Hey You (van het in 2019 verschenen album Smooth Big Cat). Ideale muziek voor een after-afterparty, en dan heeft Dope Lemon ook nog een andere, zomerse kant, zoals valt te horen op het nieuwe album Rose Pink Cadillac.




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Spot (Oosterpoort) news

THOMAS AZIER IN HET NAJAAR OP TOUR O.A. LANGS...Thomas Azier is een Nederlandse componist, producer, zanger en performer....

Hedon

RACOON IN MAART NAAR HEDON EN 013 Racoon is zonder twijfel een van de meest toonaangevende Nederlandse acts van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.