Billy Ocean voegt extra concert toe in Kursaal Oostende

billy ocean
Billy Ocean voegt extra concert toe in Kursaal Oostende
Door melissavkoldam op 15 februari 2022 - 11:46 Na een uitverkochte De Roma voegt Billy Ocean een concert toe in Kursaal Oostende op 22 september 2022.

Kaarten voor het concert gaan in de verkoop op vrijdag 18 februari om 10:00 uur. Billy Ocean doet ook nog een aantal shows in Nederland, waarvoor ook nog kaarten te koop zijn. Kaarten kosten tussen de €38,50 en €55. Kaarten voor de Nederlandse shows zijn al wel in de verkoop.

De concerten:
16-09-2022 - De Roma, Antwerpen
17-09-2022 - Melkweg, Amsterdam (tickets)
19-09-2022 - Doornroosje, Nijmegen (tickets)
20-09-2022 - De Oosterpoort, Groningen (tickets)
22-09-2022 - Kursaal Oostende, Oostende (tickets)

Weinig artiesten vatten zo goed die heerlijke jaren '80 sound als Billy Ocean. Met hits als Loverboy, Love Really Hurts Without You, Get Outta My Dreams, Get Into My Car en When The Going Gets Tough stond hij in de late jaren ’70 en doorheen de jaren ’80 wekenlang aan de top van de internationale hitparades. Ondertussen zijn we een paar decennia verder, verkocht Billy Ocean meer dan 30 miljoen platen en heeft hij een klein dozijn gouden en platina albums op de kast staan. Met Here You Are: The Best Of Billy Ocean blikte hij vorig jaar dan ook tevreden terug op een rijkgevulde carrière.

Wil je een seintje krijgen als de kaart verkoop begint voor Kursaal Oostende?
Meld je hier aan om een ticketreminder te ontvangen.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Kris Berry

NEO-SOUL ZANGERES KRIS BERRY IN SEPTEMBER EN OKTOBER...De Caribisch-Nederlandse neo-soul zangeres Kris Berry lanceerde haar...

EmeliSandé

EMELI SANDÉ NAAR UTRECHT EN AMSTERDAM IN JUNI Emeli Sandé komt in juni naar Utrecht en Amsterdam. In het Utrechtse podium...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.