Amsterdamse clubs gaan open uit protest: 'De nacht staat op'

review: Unmute Us Amsterdam
Amsterdamse clubs gaan open uit protest: 'De nacht staat op'
Door sjoertb op 01 februari 2022 - 14:07 Op 12 februari gaan een aantal clubs in Amsterdam open in protest tegen de corona-regels. Onder de noemer 'De nacht staat op' zullen ze de deuren openen. Op woensdagavond om 19.00 uur zal er een persconferentie gegeven worden waarin de protestactie wordt toegelicht.

Sinds vorige week mag de horeca tot 10 uur 's avonds weer open met zitplaatsen voor gasten. De nachtclubs zijn sinds het uitbreken van de pandemie dicht en zitten nog altijd zonder pespectief.

Podia als Paradiso, de Marktkantine, Radion en Sexyland zouden hun deuren willen openen. Pieter de Kroon, eigenaar van de Chicago Social Club en voorzitter van het Overleg Amsterdamse Clubs is druk bezig met de voorbereidingen. In eerdere protestacties als Unmute Us liet Paradiso ook van zich horen.

Foto: Unmute Us Protestactie door Susana Martins



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rotown logo nieuw

4B2M IN APRIL OP TOUR LANGS ROTOWN, VERA, EKKO,...De afkorting 4B2M staat voor four brothers, two mothers. Broers Teun en Cas...

ziggoDomelogo

SHAWN MENDES VERPLAATST TOUR WAARONDER SHOWS IN... Shawn Mendes heeft besloten zijn gehele UK en Europese tour te verplaatsen....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.