Concert Biffy Clyro in AFAS Live verplaatst naar eind september

review: Vestrock 2017 - Zaterdag Biffy Clyro
Concert Biffy Clyro in AFAS Live verplaatst naar eind september
Door melissavkoldam op 19 januari 2022 - 10:55 Biffy Clyro zou op 22 februari optreden in AFAS Live. Helaas is besloten om het concert te verplaatsen naar het eind van het jaar. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum.

De nieuwe datum voor het concert is 28 september 2022. Kaarten voor het concert zijn nog te koop en kosten €43,68. Een ticket voor Biffy Clyro in AFAS Live koop je hier.

Biffy Clyro brengt op vrijdag 14 augustus het nieuwe album A Celebration of Endings uit. In 2021 verschenen al de singles Instant History, End Of en Tiny Indoor Fireworks die van dit achtste studioalbum afkomstig zijn. Hierop volgde de nieuwste single Weird Leisure: een old school Biffy Clyro rocknummer vol krachtige gitaren en drums.
Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Biffy Clyro in AFAS Live
Tickets Biffy Clyro
wo 28 sep
AFAS Live, Amsterdam
€ 43,68
Sanne Wallis de Vries

PROTESTACTIE 'KAPSALON THEATER' ONDER VUUR: O.A....Vandaag zou de metamorfose plaatsvinden van een groot deel van de theaters in...

ziggoDomelogo

CONCERTEN BRING ME THE HORIZON UITGESTELD NAAR 2023 Op 1 februari zou Bring me the Horizon optreden in de Lotto Arena en op 23...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.