Podium Victorie verandert zondag in stationshal met piano

Stationshal piano
Podium Victorie verandert zondag in stationshal met piano
Door sjoertb op 18 januari 2022 - 13:56 Theaters worden morgen kapperszaken om toch optredens te kunnen houden volgens de corona-regels. Vanuit de poppodia is er nu ook een metamorfose: aanstaande zondag wordt de grote zaal van Podium Victorie een stationshal, compleet met piano.

De piano staat klaar om bespeeld te worden door wie dat maar wil. Er mag ook bij gezongen worden. De boodschap op de website luidt: "Kom spelen wat je hart je ingeeft. We rijden allemaal met je mee. Het mag ontsporen." Aanmelden kan via info@podiumvictorie.nl. Entree is net als bij een stationshal gratis.

Op zondag 23 januari 2022 wordt de Stationshal van Victorie via livestream uitgezonden vanaf 15:00 uur op het Podium Victorie Twitch-kanaal.

Of er meer ludieke acties volgen vanuit poppodia zullen we moeten afwachten. Vorig jaar werden theaters in Tilburg omgetoverd tot bordelen omdat sekswerkers wel hun beroep mochten uitoefenen en muzikanten niet. Zogenoemde 'muziekwerkers' waren te zien in rood verlichte ramen waar ze 'het hemd van het lijf speelden'.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefziggoDomelogo

CONCERTEN BRING ME THE HORIZON UITGESTELD NAAR 2023Op 1 februari zou Bring me the Horizon optreden in de Lotto Arena en op 23...

Freek de Jonge

YOUP VAN 'T HEK EN FREEK DE JONGE SLUITEN ZICH AAN... De actie van Sanne Wallis de Vries en Diederik Ebbinge wordt steeds breder...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.