Finalisten van The Tribute - Battle of the bands geven concert in de Ziggo Dome

Battle of the Bands - tribute
Finalisten van The Tribute - Battle of the bands geven concert in de Ziggo Dome
Door melissavkoldam op 17 januari 2022 - 13:45 Op zaterdag 7 mei 2022 staan de 4 finalisten van The Tribute - Battle of the bands live in de Ziggo Dome tijdens The Tribute - Live in Concert. In het nieuwe tv-programma The Tribute – Battle of the Bands op SBS6 strijden 11 talentvolle tributebands om de titel: de beste tributeband van Nederland. The Tribute – Battle of the Bands is vanaf 15 januari zes zaterdagen om 20.00 uur op SBS6 te zien.

De vier finalisten van de tv-show geven dus op 7 mei een concert in de Ziggo Dome. Tickets voor het concert zijn al te koop, deze zijn wel exclusief verkrijgbaar via het Priority platform van Vodafone en Ziggo. Een kaartje kost €29.
Een ticket voor The Tribute - Live in Concert koop je hier.

Van Queen tot Amy Winehouse, van Barbra Streisand tot The Rolling Stones en van ABBA tot The Eagles. Stuk voor stuk proberen de bands om met hun sound en stem zo dicht mogelijk bij het origineel te komen en brengen hiermee een ode aan de grootste artiesten aller tijden.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefDe Kleine Komedie news

KAPSALONTHEATER-PROTEST VAN WOENSDAG KRIJGT VORM;...Afgelopen vrijdag vertelden we je al over de ludieke actie van...

Luxor Live

NIEUWE DATUMS BEKEND VOOR TOUR SON MIEUX; OOK NIEUWE... Son Mieux is de zeskoppige band rondom singer/songwriter Camiel Meiresonne....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.