Stromae kondigt Ziggo Dome concert aan voor volgend jaar april

stromae
Stromae kondigt Ziggo Dome concert aan voor volgend jaar april
Door RobZ op 17 januari 2022 - 11:16 Goed nieuws voor de vele fans van Stromae. De Belgische popster is na zeven jaar afwezigheid druk bezig opnieuw de wereld te veroveren. In maart komt zijn nieuwe album 'Multitude' uit. De tour in België, Frankrijk en Nederland die het nieuwe werk aan het publiek moet voorstellen verkocht in razendsnel tempo uit. Op 27 februari moet Stromae een uitverkocht concert geven in de Afas Live, maar of dit door kan gaan is natuurlijk nog onzeker.

In 2023 krijgen liefhebbers van Stromae opnieuw de kans een concert van hun held bij te wonen. Op 14 april speelt Stromae namelijk in de Ziggo Dome te Amsterdam. Tickets voor dit concert gaan vrijdag 21 januari om 11:00 uur in de voorverkoop. Er geldt een vanafprijs van 56 euro. Via deze link koop je tickets voor Stromae in de Ziggo Dome. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.

Stromae brak tien jaar geleden door met enorme hits als Alors on danse, Formidable en Papaoutai. Met zijn unieke muziekstijl tourde hij de hele wereld over en ontving talloze prijzen, waaronder vier Victoires de la Musique, vier NRJ Awards, een MTV Award, en trad als eerste Belg ooit op in een uitverkocht Madison Square Garden in New York.

Afgelopen week verraste de Belgische zanger door midden in een openhartig interview over zijn sombere periodes met een Franse televisiezender, zijn nieuwste single L’enfer live te zingen. Het nieuwe nummer is de opvolger van Santé en gaat over eenzaamheid en suïcidale gedachten. Deze beelden zijn de hele wereld over gegaan.
Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Stromae in Ziggo Dome
Tickets Stromae
vr 14 apr
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 56,00 - 168,40
hedon

MEAU EIND DIT JAAR OP TOUR LANGS O.A. VICTORIE,...Op dit moment bestormt 'Dat heb jij gedaan' van MEAU de Nederlandse...

Corona virus

GEEN VERSOEPELINGEN VAN CORONA-MAATREGELEN VOOR... Vanavond hing heel Nederland weer aan de lippen van premier Mark Rutte en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.