Only Seven Left geeft livestream-concert vanuit de Vorstin

Only Seven Left
Only Seven Left geeft livestream-concert vanuit de Vorstin
Door melissavkoldam op 21 december 2021 - 14:21 Nu publiek bij concerten vanwege de nieuwe coronamaatregelen niet mogelijk is, willen De Vorstin en Only Seven Left het jaar alsnog spetterend afsluiten.

“Waar moeten we als Hilversumse band anders optreden dan in De Vorstin?”, vraagt Only Seven Left-gitarist Jochem Winterwerp zich af. “We hadden ons onze reünie natuurlijk anders voorgesteld met twee uitverkochte liveshows, maar op deze manier kunnen we nog dichterbij onze fans komen. Doordat we nu camera’s op het podium toelaten kun je als kijker bijna ervaren hoe het is om tussen ons in te staan. Dit wordt echt heel speciaal. De reünieshows halen we in op 21 en 22 april.”

De twee concerten die al eerder gepland stonden voor november, waren al uitgesteld naar januari. Nu zijn ze weer uitgesteld naar 21 en 22 april. Gelukkig kunnen fans hun hart ophalen bij een gratis livestream-concert. Het concert is op 30 december en er wordt gestreamd vanuit de Vorstin. Je kan het concert bekijken via deze link.

Wat in 2005 als vriendengroep begon, groeide uit tot een internationale popsensatie met optredens in Nederland, België, Engeland, Duitsland, Egypte en Indonesië. Only Seven Left speelde bij De Wereld Draait Door, stond bijna wekelijks in de Hitkrant en bracht twee albums uit, die beide de Album Top 100 haalden. Na een uitverkochte tour sleepte Only Seven Left in 2011 een TMF Award-nominatie in de wacht voor Beste Live Act en met de single Love Will Lighten The Dark scoorden ze in 2012 een radiohit. Op 20 december 2014 nam de band afscheid voor een volle zaal met emotionele fans. Maar dit jaar besloot de band om terug te komen. Ze brachten na zeven jaar, zeven nieuwe liedjes uit, op de EP.. je raadt het al, '7'.




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Tusky

12 NIEUWE SHOWS VOOR TUSKYDe Utrechtse punkers van Tusky gaan weer op tour door Nederland. De band...

kerstmannewss.jpg

KERSTCONCERTEN TIJDENS DE LOCKDOWN VIA LIVESTREAM Met de huidige lockdown vallen kerstconcerten en feesten in het water deze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.