Japanse girlrockband Otoboke Beaver in mei op tour door Nederland met uitstapje naar België

Otoboke Beaver
Japanse girlrockband Otoboke Beaver in mei op tour door Nederland met uitstapje naar...
Door melissavkoldam op 16 december 2021 - 11:24 Otoboke Beaver is een punk-rock-garage kwartet uit Kyoto, Japan. De band bestaat uit 4 vrouwen, waaronder hoofdzangeres Accorinrin. Met haar eigenzinnige stem en confronterende prestatievaardigheden, samen met de ongelooflijke muzikaliteit van de band, wordt er voor een spannende en onmisbare live-act gezorgd. In 2020 werden ze uitgeroepen tot winnaar van het beste optreden in de grote zaal in Vera.

De meiden gaan in mei op tour door Nederland, ook staan ze een avond in België. Hieronder kan je exacte tourdata en speellocaties vinden. Kaarten gaan morgen (vrijdag) om 10:00 uur in de verkoop. Voor een ticket ben je tussen de €13 en €18,50 kwijt.

05-05-2022 - Doornroosje, Nijmegen (tickets)
06-05-2022 - Rotown, Rotterdam (tickets)
07-05-2022 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)
08-05-2022 - Paard, Den Haag (tickets)
11-05-2022 - Vera, Groningen (tickets)

Zangeres en gitarist Accorinrin, gitarist Yoyoyoshie, bassist Hiro-chan en drummer Pop maken nummers die niet langer duren dan 1 minuut. De band noemt zichzelf de Japanse ‘knock out of pound cake’-band en zingt in de straattaal van Kyoto. Naast een headline tournee in Engeland vloog Lowlands de dames in 2019 in voor hun Europese debuut-optreden. In het voorjaar van 2019 verscheen hun album ‘Itekoma Hits’, een album bestaande uit ouder en nieuw materiaal, een perfecte kennismaking met Otoboke Beaver. De naam is vernoemd naar een lokaal liefdeshotel in Kyoto.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Mezz

MEZZ BRENGT ''LICHTPUNTJES'' MET REEKS CONCERTEN...Met de huidige coronamaatregelen is het voor de podia vrijwel onmogelijk om...

the streets

THE STREETS ZIET TOUREN IN 2022 NU AL NIET MEER... Britse band The Streets plande tot twee keer toe al een take-over van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.