Kubilay Kaya in februari op tour langs Gebouw-t, Paradiso, TivoliVredenburg en Paard

Kubilay Kaya
Kubilay Kaya in februari op tour langs Gebouw-t, Paradiso, TivoliVredenburg en Paard
Door melissavkoldam op 09 december 2021 - 17:07 Kubilay Kaya vangt met zijn muziek de pure verwondering en ook de onwetendheid. Hoe je alsnog bevestiging vindt in jezelf en het leven accepteert in al zijn bekende patronen, pieken en dalen. En ook hoe je voldoening en wijsheid kunt vinden binnen de vluchtroutes van het bestaan.

In februari gaat Kubilay Kaya op tour. Hierbij gaat hij langs Bergen op Zoom, Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Kaarten zijn al te koop en kosten tussen de €10,50 en €16.

De exacte speellocaties en speeldata zijn:
13-02-2022 - Gebouw T, Bergen op Zoom (tickets)
20-02-2022 - Paradiso, Amsterdam (tickets)
24-02-2022 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
27-02-2022 - Paardcafe, Den Haag (tickets)

Kubilay Kaya werkte jarenlang als hiphop-producer achter de schermen, maar maakt nu zijn eigen muziek. Daarin combineert hij indiepop met hiphop en poëtische teksten. Zijn eerste album ‘Wanneer je er langer naar luistert wordt het best mooi’ kwam in 2018 uit. Een gelaagd conceptalbum met zeven nummers over zeven vrouwen. Hetzelfde ontwrichtende ontzag voor liefde en vriendschap zet hij voort op 'Slecht Alleen', dat begin 2022 uitkomt. Op dit album componeert Kubilay zijn repliek met elementen uit hiphop, jazz, chansons en 80’s synths. Het resultaat is een eigenwijs avontuur over de rafelige paden van de liefde.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Graspop 2020 news1

FAITH NO MORE CANCELT TOUR, GEEN OPTREDENS OP...De Amerikaanse rockgroep Faith No More schrapt de in 2022 geplande tournee...

ekkonieuwslogo

AFTERPARTEES IN APRIL OP TOUR LANGS EKKO,... Het is nooit saai met Afterpartees: het powerpop-vijftal staat erom bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.