Yngwie Malmsteen in maart naar 013

Yngwie Malmsteen album cover
Yngwie Malmsteen in maart naar 013
Door melissavkoldam op 09 december 2021 - 13:08 Yngwie Malmsteen heeft altijd gestaan voor uitzonderlijke prestaties. In een carrière die nu al meer dan 40 jaar duurt, heeft hij bewezen een unieke artiest te zijn. Je kunt hem in elke categorie proberen in te delen die je maar wilt. De Zweedse gitarist heeft een discografie van 21 solo studioalbums en speelde een cruciale rol bij de oprichting van Alcatrazz in de jaren tachtig.

Yngwie Malmsteen treedt op 8 maart 2022 op in 013 in Tilburg. Een ticket kost €53,40 en is te koop vanaf zaterdag 11 december om 10:00 uur. Kaarten voor Yngwie Malmsteen in 013 koop je hier.

Het nieuwste album van Malmsteen heet ''Parabellum'' wat in juli dit jaar uitkwam. Tijdens het concert kan je zowel klassiekers als nummers van het nieuwe album verwachten.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ekkonieuwslogo

AFTERPARTEES IN APRIL OP TOUR LANGS EKKO,...Het is nooit saai met Afterpartees: het powerpop-vijftal staat erom bekend...

festivalinfonieuwlogo

VEELGEBRUIKTE TICKETREMINDERS HEBBEN EEN NIEUW DESIGN! We zien het als onze missie om je op Podiuminfo en Festivalinfo op de hoogte...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.