Winnen: Gerrard Street PRINCE koptelefoon met Free Repairs Forever!

Gerrard Street
Winnen: Gerrard Street PRINCE koptelefoon met Free Repairs Forever!
Door RobZ op 07 december 2021 - 13:58 Deze winactie is afgelopen. We hebben contact opgenomen met de winnaar. Omdat deze winactie zo'n succes was, mogen we NOG een exemplaar van de Gerrard Street PRINCE weggeven. Zie: https://www.festivalinfo.nl/news/50583/Winnen-2e-kans-op-een-Gerrard-Street-koptelefoon-t-w-v-325-euro/


Gerrard Street is een Nederlandse startup die een lijn koptelefoons maakt die een leven lang mee gaan. Ze bieden drie modulaire headphones aan die je koopt met de belofte van Free Repairs Forever. Het is tevens mogelijk een koptelefoon voor een vast bedrag per maand te huren. Gaat er iets kapot, dan krijg je al het nodige om je koptelefoon te repareren. Door de modulaire opzet van de koptelefoon kan je elke schade of slijtage zelf fixen! Het is uniek dat een elektronisch apparaat niet bijdraagt aan de wereldwijd steeds groter wordende afvalberg.

Technisch zijn de koptelefoons van Gerrard Street natuurlijk dik in orde. Er wordt gebruik gemaakt van Bluetooth 5.0 en de aptX-codec om de koptelefoon razendsnel aan je smartphone of laptop te koppelen. Het topmodel PRINCE heeft bovendien noise-cancelling technologie aan boord. Ook aan een microfoon voor (video)bellen is gedacht. Alle modellen beschikken vanzelfsprekend over uitstekend geluid met een diepe bas, een warm middengebied en helder hoog.Meer informatie over de Gerrard Street koptelefoons vind je natuurlijk op site van Gerrard Street zelf. Dutch Cowboys en Hifi.nl hebben de Gerrard Street koptelefoons uitgebreid besproken.

Omdat we bij Festivalinfo heel erg enthousiast werden van het idee van een koptelefoon met levenslange garantie en we waarschijnlijk ergens tot diep in 2022 moeten wachten voordat we weer naar een concert of festival kunnen, hebben we een aantrekkelijke kortingscode geregeld bij Gerrard Street. Als je de kortingscode LIVEMUSIC gebruikt, dan krijg je maar liefst 15% korting bij de aankoop van één van de drie modellen van Gerrard Street.

In de voorwaarden van Gerrard Street staat dat je de koptelefoon 30 dagen op proef kunt krijgen! Als hij niet bevalt, dan stuur je hem dus gewoon terug!

Als klap op de vuurpijl mogen we iemand een fantastisch kerstcadeau geven. We mogen op Podiuminfo namelijk een exemplaar van het Gerrard Street topmodel PRINCE verloten. Deze heeft dus Noice Cancelling technologie en een ingebouwde microfoon om goed te kunnen (video)bellen.

Om kans te maken op deze fantastische prijs stuur je een mail naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Gerrard Street kerstactie'. Je mag per e-mailadres eenmaal meedoen. We nemen 15 december contact op met de winnaar voor de adresgegevens. Meedoen kan dus tot en met 14 december.
Di-rect

DI-RECT VANAF MAART OP CLUBTOUR DOOR HEEL NEDERLANDMet hits als 'Just The Way I Do' en 'Inside My Head' was DI-RECT al snel...

frank turner

FRANK TURNER & THE SLEEPING SOULS NAAR ZAPPA, 013,... Frank Turner komt weer met The Sleeping Souls onze kant op. In de Benelux...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.