Epica viert ‘20th Anniversary Show’ in 013

review: Epica - 14/04 - 013 Epica
Epica viert ‘20th Anniversary Show’ in 013
Door sjoertb op 07 december 2021 - 11:28 Op zaterdag 3 september viert Epica haar twintigste verjaardag. Verwacht onder meer een spectaculaire stage setting met fraaie visuals en de bekende songs uit het 20-jarige oeuvre van de Nederlandse symfonische metalband.

Frontvrouw Simone Simons over de show: “Epica wordt 20 jaar, dus hoog tijd voor een feestje! We kunnen ons geen betere locatie voorstellen dan de legendarische 013 in Tilburg, waar het 20 jaar geleden allemaal begon voor ons. We zijn er klaar voor om een episch verjaardagsfeest met onze fans te vieren, en kunnen niet wachten om weer op het podium te staan. De ‘20th Anniversary Show’ gaat er in ieder geval één worden om nooit meer te vergeten. Wie onze recente DVD evenement ‘Ωmega Alive’ heeft gezien kan zich er wel een voorstelling bij maken.”

Tickets voor Epica in 013 zijn hier verkrijgbaar. De kaartverkoop start vrijdag 10 december om 10:00 uur. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.
Bestel tickets Epica in 013
Tickets Epica
za 03 sep
013, Tilburg
€ 44,40
Herbie-Hancock.jpg

NILE RODGERS, HERBIE HANCOCK EN MEER NAAR ARENA5Voor de concertserie van Arena5 zijn er nieuwe artiesten bevestigd. Herbie...

Kat von D

KAT VON D MET DEBUUTALBUM 'LOVE MADE ME DO IT' NAAR... Tattoo-artiest, model, ondernemer en muzikant Kat Von D komt met haar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.