Winnen 3x2 kaarten Revenge of the Rock&Roll Monsters

Door cheyenne op 27 mei 2008 - 15:32 Revenge of the Rock&Roll Monsters is weer terug met alweer een 3de editie en tourt net als voorgaande jaren door Nederland en Belgie met een flink hoop rock herrie. Dit jaar zijn te zien: Boozed, Knucklebone Oscar, Dead Elvis & His One Man Grave, The Pearocks en natuurlijk de brain achter dit concept: Peter Pan Speedrock. Dit jaar zullen ze ook te zien zijn op 5 juni in het Paard van Troje.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het optreden van Revenge of the Rock&Roll Monsters op 5 juni in het Paard van Troje.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit optreden wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van Revenge of the Rock&Roll Monsters pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo gebuikers pagina (met daarin aangegeven dat jij Revenge of the Rock&Roll Monsters zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van Revenge of the rock and roll en vermeldt in het mailtje je naam en adresgegevens.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefColdplay band26

COLDPLAY KOMT NAAR AHOY EN HET SPORTPALEIS (+ UPDATE!)De eerste single 'Violet Hill' klinkt al veelbelovend, het album Viva La...

Fighting With Wire1

WINNEN 3X2 KAARTEN FIGHTING WITH WIRE De sound van Figthing With Wire is rauw en chaotisch en klinkt een beetje...

REACTIES

geen avatar
wo 28 mei 2008 13:44

eindhovuh Twee dagen later, op 7 juni, ook in hun hometown Eindhoven in de Effenaar! Zeker naartoe! Meestal gezellige aanslag op je lever als PPSR in Eindhoven speelt...

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.