Son Mieux streamt hun album-release vanuit TivoliVredenburg

Son Mieux
Son Mieux streamt hun album-release vanuit TivoliVredenburg
Door melissavkoldam op 01 december 2021 - 11:59 Op donderdag 2 december en op vrijdag 3 december zou Son Mieux voor twee uitverkochte shows naar Utrecht komen. Helaas wordt de show wegens corona verplaatst naar volgend jaar.

Toch brengen ze graag dit jaar hun muziek nog ten gehore, en dat wel in jouw woonkamer. Op 3 december zullen ze vanuit TivoliVredenburg een album release show doen die je via een livestream bij kan wonen. Voor tickets kan je zelf bepalen wat je betaald. Het goedkoopste ticket is €2,50 en dat loopt op tot €51,50, maar voor elk ticket krijg je hetzelfde. Meer informatie op de website van TivoliVredenburg.

Son Mieux is de zeskoppige band rondom singer/songwriter Camiel Meiresonne. Na het succes van de eerste EP Vice Versa, bracht de band in februari 2019 haar debuutalbum Faire de Son Mieux (Frans voor: ‘Het meeste uit jezelf halen’) uit. Op dat album staan tien pure, afgeronde popliedjes met onweerstaanbare hooks en refreinen. Met een persoonlijk verhaal als in de beste folk, maar ook met een elektronische onderlaag. Deze combinatie resulteert in verzorgde, immer dansbare muziek met een diepe emotionele lading. Voilà: het DNA van de Son Mieux-sound. In 2021 zal er veel nieuwe muziek verschijnen, om te beginnen met de singles 1992 en Drive.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Sore Losers

THE SORE LOSERS VERPLAATSEN TOUR EN VOEGEN SHOWS TOEDoor de aanhoudende maatregelen rondom de bestrijding van de pandemie is ook...

TivoliVredenburg

NOVASTAR IN APRIL NAAR TIVOLIVREDENBURG Novastar is een Nederlandse singer-songwriter. De man achter de naam is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.