Southern rockformatie Tedeschi Trucks Band naar RTM Stage

Tedeschi Trucks Band
Southern rockformatie Tedeschi Trucks Band naar RTM Stage
Door melissavkoldam op 29 november 2021 - 15:53 Tedeschi Trucks Band keert na drie jaar weer terug naar Nederland. Wat ooit begon als de Derek Trucks & Susan Tedeschi's Soul Stew Revival, groeide in 2010 uit tot de Tedeschi Trucks Band. Frontvrouw Susan Tedeschi bezit een hemelse stem uit de categorie Bonnie Raitt, maar dan met een rauwe rand. Het muzikale verleden van gitarist Derek Trucks, die langdurig deel uitmaakte van de gerenommeerde Southern rockformatie The Allman Brothers Band, vormt een onmiskenbare factor in de stijl van de band.

De band gaat weer touren door Europa en ze doen ook een concert in de RTM Stage van Ahoy. Kaarten hiervoor gaan in de verkoop op vrijdag 3 december om 10:00 uur en hebben een vanaf prijs van €45.

Kaarten voor Tedeschi Trucks Band in de RTM Stage koop je hier.

De twaalfkoppige band weet al meer dan een decennium lang de harten van menig muziekliefhebber te veroveren met nummers als ‘Midnight in Harlem’, ‘Part of Me’ en het recent uitgebrachte album Layla Revisited (Live at LOCKN’).

In 2022 voegt Tedeschi Trucks Band nóg een album toe aan hun grote verzameling muzikale schatten. Gedurende het afgelopen jaar heeft de band nieuwe nummers opgenomen voor het aankomende studio-album, dat wordt omschreven als een ‘conceptuele reeks opnames’.

Bestel tickets Tedeschi Trucks Band in Ahoy
Tickets Tedeschi Trucks Band
zo 30 okt
Ahoy, Rotterdam
€ 45,00
Wet Leg

WET LEG MET NIEUW ALBUM NAAR ROTOWN, DOORNROOSJE EN... Wet Leg komt volgend jaar met een nieuw album. Op 8 april komt het album...

LantarenVensternews.jpg

GEHELE 2022-TOURNEE VAN LUCKY FONZ III NU BEKEND Vorige week vertelden we al dat Lucky Fonz III het eerste deel van zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.