Royal Park Live voegt Robert Plant & Alison Krauss toe aan concertreeks

Robert Plant (Led Zeppelin)
Royal Park Live voegt Robert Plant & Alison Krauss toe aan concertreeks
Door melissavkoldam op 26 november 2021 - 12:50 Royal Park Live is een reeks koninklijke zomeravondconcerten op een bijzonder locatie: de tuin van Paleis Soestdijk te Baarn.
Sinds 2016 vinden hier concerten plaats in de eerste weken van juli. Zowel internationale als nationale artiesten beleven op Royal Park Live een bijzondere avonden in royale setting. Concerten van o.a. De Dijk, Van Morrison, Jamie Cullum, Nile Rodgers & CHIC en Racoon waren al bevestigd.

Vandaag maakt de organistie bekend dat op 10 juli Robert Plant & Alison Kraus zullen optreden. Met de komst van Robert Plant & Alison Krauss komen twee legendes naar de paleistuin. De Britse zanger Robert Plant maakte als frontman van rockband Led Zeppelin furore met hits als ‘Stairway To Heaven’ en ‘Whole Lotta Love’. Zangeres Alison Krauss is een van de bekendste bluegrass-artiesten van Amerika, haar albums leverden haar 27 Grammy Awards op.

Kaarten gaan in de verkoop op maandag 29 november om 10:00 uur. Staanplaatsen kosten €64,95 en zitplaatsen €69,95.
Tickets voor Robert Plant en Alison Krauss tijdens Royal Park Live koop je hier.

In 2008 gaf het duo voor het laatst samen een concert in Nederland in een uitverkochte Heineken Music Hall. Nu, veertien jaar later, keert het duo terug voor een exclusieve show in Nederland op het podium van Royal Park Live 2022. Tijd voor een avond vol nieuwe muziek en classics uit de country, folk, blues en rock’n roll van hun tweede album ‘Raise The Roof‘.

Wil je een seintje krijgen als de kaartverkoop begint?
Schrijf je hier in om een reminder te ontvangen.Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefsimplon

BENTE OP CLUBTOUR IN MAART 2022 LANGS O.A....Met haar boeking op ESNS in januari 2021 liet Bente horen dat ze klaar is...

Podium Victorie

MICHELLE DAVID & THE TRUE-TONES OP TOUR DOOR... Michelle David & The True-tones werd bekend als Michelle David & The...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.