RIMON in maart naar Paradiso en Botanique

Rimon
RIMON in maart naar Paradiso en Botanique
Door melissavkoldam op 24 november 2021 - 10:34 Sinds haar in 2018 met 'Grace', heeft de in Eritrea geboren en in Amsterdam opgegroeide RIMON zich bewezen als één van de meest veelbelovende r&b stemmen. In zowel haar eerste singles als haar debuut-EP laat ze een boodschap van empowerment horen; aan zichzelf, maar ook aan vrouwen wereldwijd.

RIMON gaat met haar 'Before I take off'-tour door Europa en treedt ook op in Paradiso Noord en de Botanique.

De concerten:
03-03-2022 - Rimon - Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam (tickets)
06-03-2022 - Rimon - Botanique, Brussel (tickets)

Kaarten voor RIMON in Paradiso Noord kosten €20 en gaan in de verkoop op 26 november om 10:00 uur. Hetzelfde geld als je RIMON in de Botanique wil zien. Kaarten hiervoor kosten €14,50.

Na het uitbrengen van haar tweede EP 'I shine, U shine' in 2020 nam RIMON de tijd om zich te focussen op haar meest conceptuele werk tot nu toe. 'Digital Tears' is het eerste project dat niet geschreven is vanuit emotie of ervaring, maar in plaats daarvan gefocust op één van de grootste maatschappelijke dilemma's van onze generatie.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bloc Party

BLOC PARTY NAAR TIVOLIVREDENBURG EN KONINKLIJK CIRCUS Bloc Party meert in 2022 weer aan bij het vaste land. Één van de grootste...

Pearl Jam (Eddie Vedder)

PEARL JAM VERSCHUIFT ZIGGO DOME-SHOWS NAAR JULI De Amerikaanse band Pearl Jam komt aankomende zomer naar Nederland voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.