Concertserie Arena5 komt terug in 2022 en bevestigt met Dutronc & Dutronc eerste naam

Sziget sfeer
Concertserie Arena5 komt terug in 2022 en bevestigt met Dutronc & Dutronc eerste naam
Door melissavkoldam op 22 november 2021 - 12:38 Arena5 komt deze zomer terug met een tweede editie. Opnieuw delen internationale namen en Belgische bands de line-up samen met opkomende lokale artiesten. Volgend jaar start de concertserie op 1 juli.

De eerste act van Arena5 is vandaag aangekondigd. Dutronc & Dutronc geven op 1 juli 2022 een concert. Zangers Jaques Dutronc en zoon Thomas Dutronc zijn inmens populair in de Franse scène en zullen samen hun krachten bundelen op het podium.

Arena5 is de prachtige open-air summer arena die opnieuw dé zomerse hotspot wordt voor muziek- en cultuurliefhebbers in Brussel en ver daarbuiten. Het podium met zicht op het Atomium bevindt zich op het Belgiëplein, te midden van de statige Tentoonstellingspaleizen van Brussels Expo.

Kaarten voor het arena5 festival gaan op woensdag 24 november in de verkoop om 10:00 uur.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



013tilburgklein

RAPPER AMINÉ NAAR 013 EN ANCIENNE BELGIQUEAdam Aminé Daniel werd in 1994 geboren als de zoon van een koppel immigranten...

TivoliVredenburg news

JAMES MORRISON MET 'GREATEST HITS'-TOUR LANGS... De Engelse singer/songwriter James Morrison brak in 2006 meteen door met zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.