Beach House in mei naar de Roma en Ancienne Belgique

Beach House
Beach House in mei naar de Roma en Ancienne Belgique
Door melissavkoldam op 18 november 2021 - 12:21 Het Amerikaanse duo Beach House maakt al zeventien jaar prachtige, dromerige indiepop. Aan de zeven albums op hun naam, voegen ze op binnenkort een achtste toe. ‘Once Twice Melody’ bestaat uit achttien nummers, opgedeeld in vier hoofdstukken. Voor het eerst werkte het duo samen met een strijkersensemble, dat een rode draad vormt doorheen het album.

Met het nieuwe album is daar ook de ‘Once Twice Melody’-tour. Waarbij ze ook twee avond in België spelen. Beach House staat op 28 mei 2022 in de Roma en op 30 mei 2022 in Ancienne Belgique. Voor een ticket ben je tussen de €28 en €34 kwijt, deze zijn te koop vanaf morgen (19 november) om 10:00 uur.

Kaarten voor Beach House in de Roma koop je hier.
Kaarten voor Beach House in Ancienne Belgique koop je hier.

Beach House is dé ultieme indie-dreampopband van het moment. Met hun dromerige soundscapes, perfect uitgebalanceerde ritmes en songs waarvan de melancholie in dikke druppels afdruipt, neemt het duo uit Baltimore je mee in een uniek muzikaal universum waarin de waan van de dag oplost als sneeuw voor de zon. De muziek van Beach House is als een warm, donzig dekentje dat fluweelzacht over je heen valt. De grote doorbraak van Beach House was in 2010 met het album ''Teen Dream''. In 2018 speelde Beach House voor het laatst in Nederland. Toen stonden ze in TivoliVredenburg. Gezien de timing van de tournee en het feit dat er nog geen Nederlandse datum is, zou de band wel eens op een van de grote zomerfestivals (Down the Rabbit Hole of Best Kept Secret) kunnen staan.




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ziggoDomelogo

KENSINGTON KONDIGT NU AL EXTRA SHOW AAN VOOR...Na twee keer slecht nieuws over Kensington , het stoppen van leadzanger Eloi...

mojoconcerts_news.jpg

GEHELE 'HEF JE GLAS MET MIJ' CLUBTOUR VAN MARCO... Wegens de huidige maatregelen en de aanhoudende onzekerheid over verdere...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.