The Antlers op tour langs Melkweg, Muziekgieterij, Doornroosje en De Roma

The Antlers
The Antlers op tour langs Melkweg, Muziekgieterij, Doornroosje en De Roma
Door melissavkoldam op 16 november 2021 - 15:38 Na een pauze van meer dan zeven jaar is The Antlers helemaal terug met een gloednieuw album. Green to Gold is het begin van een nieuwe periode voor de indieband rond Peter Silberman en Michael Lerner. Gedragen door Silbermans fenomenale, gouden stem en begeleid door de ingetogen drums van Lerner brengt The Antlers na al die jaren een vleugje licht in hun duistere oeuvre.

En wie weet brengt de band jou ook een vleugje licht, want ze komen met hun Green to Gold-tour maar liefst drie concerten in Nederland geven; ook een show in België ontbreekt niet op de tourlijst.

Tickets gaan morgen (17 november) om 10:00 in de verkoop en kosten tussen de €22 en €24.
01-04-2022 - Melkweg, Amsterdam (tickets)
02-04-2022 - Muziekgieterij, Maastricht (tickets)
03-04-2022 - Doornroosje, Nijmegen (tickets)
06-04-2022 - De Roma, Antwerpen (tickets)

Silberman: “De nieuwe sound is het resultaat van een groeiproces. Het heeft geen zin om terug te grijpen naar de energie van vijftien jaar geleden, simpelweg omdat ik niet meer dezelfde persoon ben als toen. En net zoals ik ben gegroeid als persoon en muzikant, geldt hetzelfde voor ons publiek. Green to Gold is de veruitwendiging van die idee van graduele verandering.”



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bazart

BAZART NAAR TIVOLIVREDENBURG, DOORNROOSJE, PATRONAAT...De Antwerpse groep Bazart reist volgend jaar weer naar Nederland voor vier...

Birdy1

BIRDY NA 5 JAAR TERUG NAAR NEDERLAND EN BELGIË Birdy komt terug na een afwezigheid van vijf jaar. De Britse zangeres komt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.