Robert Cray band in juli naar Nederland en België

The Robert Cray Band
Robert Cray band in juli naar Nederland en België
Door melissavkoldam op 16 november 2021 - 12:10 Met vijf Grammy Awards op zak, een resem aan wereldhits ('Right next door’, 'Don’t be afraid of the dark’ en 'Smoking gun’, …), twaalf miljoen verkochte albums en duizenden uitverkochte concerten in heel de wereld, behoort Robert Cray tot de absolute internationale bluestop. De legendarische zanger/gitarist uit Texas bemachtigde daarom ook een plaatsje in de Blues Hall of Fame. Robert Cray werkte samen met onder meer Eric Clapton, Stevie Ray Vaughan, Bonnie Raitt en John Lee Hooker.

The Robert Kray band zou eigenlijk al in 2020 in Nederland optreden maar dat kon niet doorgaan. Ook de geplande optredens van 2021 werden afgelast. Nu zijn de nieuwe datums bekend en is er ook een show in de Belgische Elisabethzaal aangekondigd. Kaarten voor het concert in TivoliVredenburg en het Metropool zien al te koop. In TivoliVredenburg ben je €37,34 kwijt voor de show en in het Metropool €37,75. Kaarten voor de Elisabethzaal gaan op 19 november om 11:00 uur in de verkoop.

Zie hier de nieuwe datums, via de link kan je gelijk een kaartje bemachtigen:

07-07-2022 - Koningin Elisabethzaal, Antwerpen (tickets)
09-07-2022 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
10-07-2022 - Metropool, Hengelo (tickets)

“Funky, Cool and Bad”, zo omschrijft Robert Clay zelf zijn laatste album. ''That’s What I Heard'', verscheen eind februari 2020. Met dit album zet de band de muziek van Curtis Mayfield, Bobby “Blue” Bland, The Sensational Nightingales en veel meer in de spotlights. Daarnaast bevat het album nog vier originele, zelfgeschreven songs. Het album is een mooie mix van blues, soul, boogaloo en gospel en bevat enkele verrassende gastmuzikanten zoals Steve Perry en Ray Parker Jr.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Birdy1

BIRDY NA 5 JAAR TERUG NAAR NEDERLAND EN BELGIË Birdy komt terug na een afwezigheid van vijf jaar. De Britse zangeres komt...

Hiatus Kaiyote

AUSTRALISCHE JAZZ/FUNK BAND HIATUS KAIYOTE NAAR... Hiatus Kaiyote komt volgend jaar onze kant op. In oktober 2022 staan er...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.