Hang Youth verplaatst uitverkocht concert in Paradiso naar de middag vanwege aanstaande corona-maatregelen

Hang Youth
Hang Youth verplaatst uitverkocht concert in Paradiso naar de middag vanwege aanstaande...
Door RobZ op 12 november 2021 - 14:32 Hang Youth houdt naar eigen zeggen bewust het midden tussen een grappig kunstproject, een kwade tweet en een bloedserieuze punkband. In 2020 brachten de Amsterdammers de albums ‘BOEL AAN DE HAND’ en ALLES MOET BETER uit, met ultrakorte maar radicaal furieuze hardcore poppunknummers als ‘IK GEEF EEN NIER VOOR GEEN RUTTE IV’ en ‘TOZO 4 IEDEREEN’. De band geeft een stem aan de boosheid (onder jongeren) over het neo-liberale beleid van de Nederlandse overheid.

Zaterdag 13 november zou Hang Youth in een ram-uitverkochte Paradiso spelen. Een hoogtepunt tot nu toe voor de band. Maar de corona-persconferentie dreigde roet in het eten te gooien. Het is de verwachting dat zaterdag-avond na 19:00 uur geen concerten meer mogelijk zijn. Daarom heeft de band (en Paradiso) besloten om het concert te vervroegen naar 15:00 uur 's middags. Hiermee lijken ze de aangekondigde concert-stop te ontwijken.

Kopers van tickets voor dit concert krijgen de mogelijkheid ze in te leveren. Om deze reden zijn er ook nieuwe tickets in de verkoop gegaan. Via deze pagina koop je tickets. Zelf kondigt Paradiso het zo aan:

Er is weer een boel aan de hand.. Vanavond kondigt het demissionaire Kabinet-Rutte III naar alle waarschijnlijkheid verscherpte coronamaatregelen aan. Deze maatregelen gaan – zoals het er nu uitziet – zaterdag 13 november om 19:00 uur in.
Om deze reden is besloten om het concert van Hang Youth in Paradiso morgen te vervroegen.
Tijdschema:
15:00 uur - Deuren open
16:00 uur - ZELDZAME
17:00 uur - Hang YouthSpot (Oosterpoort) news

HEF KONDIGT TOUR AAN LANGS 11 NEDERLANDSE PODIA Hef wordt in 2008 met zijn videoclip ‘Puur’ in één klap het gezicht van de...

Patronaat news

BELGISCHE RAPPER RARE AKUMA OP TOUR DOOR NEDERLAND... Rare Akuma is een jonge Antwerpenaar met fans van Amerika tot overal in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.