Leadzanger Kensington kondigt vertrek aan, volgend jaar laatste shows Ziggo Dome in huidige formatie

Kensington
Leadzanger Kensington kondigt vertrek aan, volgend jaar laatste shows Ziggo Dome in...
Door melissavkoldam op 12 november 2021 - 10:07 Van Ekko tot TivoliVredenburg, van de Ziggo Dome tot Johan Cruijff ArenA: in zijn 15-jarige bestaan groeide Kensington uit tot de grootste band van Nederland. Met name de Ziggo Dome werd in de loop der jaren de tweede huiskamer van de band met vele uitverkochte concertreeksen. Vandaag kondigt Eloi (leadzanger) het vertrek bij de band aan via Instagram en komt de gehele band via verschillende social media met een statement. Eloi stopt, maar de overige bandleden gaan door.

Er zijn twee shows aangekondigd voor volgend jaar in de Ziggo Dome. De concerten op 3 & 4 september 2022 worden de laatste concerten in de huidige formatie. Kaarten gaan op vrijdag 19 november om 12:00 in de verkoop en kosten tussen de €44 en €70.

Kaarten voor Kensington in de Ziggo Dome op 3 september koop je hier.
Kaarten voor Kensington in de Ziggo Dome op 4 september koop je hier.

Zojuist deelde de band het volgende bericht op social media:

Na bijna 15 jaar samen Kensington te zijn, moeten we helaas aankondigen dat Eloi eind volgende zomer (2022) de band zal verlaten. Alle nog geplande optredens gaan door en we spelen onze laatste shows samen op 3 en 4 september in de Ziggo Dome, Amsterdam.

Er is geen ruzie of onenigheid, maar wel een verschil in toekomstvisie. Jan, Casper en Niles willen nog steeds hun leven aan Kensington wijden, Eloi wil dit niet langer. Dat is de beknopte versie. Om hier verder op in te gaan zijn we aanstaande zondag te gast bij Humberto, 21.30 uur, RTL4.

We snappen dat dit veel kan zijn om te verwerken voor iedereen die zoveel tijd en liefde in onze band heeft gestoken. We vatten dit zelf ook zeker niet licht op. Het is en blijft een eer om onze muziek met jullie te delen. We hebben de afgelopen 14 jaar waanzinnige en onvergetelijke momenten beleefd en daar zullen we jullie altijd ontzettend dankbaar voor blijven.

Wat dit verder voor de toekomst betekent weten we op dit moment nog niet. We weten wel dat Kensington niet zal eindigen: Jan, Casper en Niles zullen in de loop van de tijd hier een nieuwe vorm voor vinden. Maar eerst gaan we dit hoofdstuk samen en vol goede moed afsluiten! We kijken er naar uit om het komende jaar in deze formatie te voltooien en daar met jullie van te genieten. Onze laatste shows samen zullen we spelen op 3 en 4 september in de Ziggo Dome Amsterdam. We hopen jullie daar allemaal te zien. Het wordt episch, dat beloven we.

This is far from over yet!

Casper, Eloi, Jan & Niles


BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Kensington in Ziggo Dome
Tickets Kensington
KIES TICKET
za 03 sep
Kensington
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 44,00 - 70,00
zo 04 sep
Kensington
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 44,00 - 70,00
Patronaat news

BELGISCHE RAPPER RARE AKUMA OP TOUR DOOR NEDERLAND...Rare Akuma is een jonge Antwerpenaar met fans van Amerika tot overal in...

ziggodomenews

BLØF GAAT 30STE VERJAARDAG VIEREN IN DE ZIGGO DOME BLØF bestaat volgend jaar 30 jaar en dat gaan ze groot vieren op zaterdag 9...

REACTIES

geen avatar
ma 15 nov 2021 08:16

Diebythesword Tsja, hoeveel cliche's kun je nog in je teksten stoppen op een gegeven moment en hoeveel melodieëen kun je nog van dere bands lenen? Ik snap dat je dat zat wordt en niet kunt wachten om je solo geleende melodieëen en cliche teksten op je fans los te laten.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.