Napalm Death met een aantal special guests naar TivoliVredenburg en Dynamo

Napalm death
Napalm Death met een aantal special guests naar TivoliVredenburg en Dynamo
Door melissavkoldam op 03 november 2021 - 10:28 Dat jaar bestaat grind-coreband Napalm Death 40 jaar, maar de band is nog lang niet uitgespeeld. De band bracht zes jaar geleden de plaat 'Apex Predator – Easy Meat' uit en dit jaar kwamen ze met de plaat 'Throes of Joy in the Jaws of Defeatism'.

Op zondag 27 februari speelt de band in de Pandora van Tivolivredenburg en op 6 maart komen ze naar het Eindhovense Dynamo. Ze komen niet alleen, want ze nemen maar liefst drie special guests mee. Siberian Meat Grinder, Doom en Show Me The Body zullen deze avond ook te horen zijn.

Kaarten voor beide concerten zijn al te koop en kosten tussen de €31,50 en €36,25.
Kaarten voor Napalm Death in TivoliVredenburg koop je hier.
Kaarten voor Napalm Death in Dynamo koop je hier.

Doom is een Engelse crust punk band uit Birmingham, Engeland, wiens eerste, invloedrijke line-up samen was van 1987 tot 1990. De band mag gezien als cruciaal in de opkomst van crust punk, een hele ruige vorm extreme metal met anarcho-punk, waarbij oordopjes vaak geen overbodige luxe zijn!

Siberian Meat Grinder (SMG) is een crossover/thrash metal band uit Moskou. De leden van de band, opgericht in 2011, kwamen oorspronkelijk uit verschillende delen van Rusland en ontmoetten elkaar in Moskou. De band speelt metal, maar voelt zich onderdeel van de punk/hardcore scene.

Show Me the Body is een Amerikaanse hardcore punkband uit New York. Hun eclectische geluid is sterk gebaseerd op hiphop, noise-muziek en sludge metal. Hun debuutalbum, Body War, kwam uit in 2016.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg

CLEAN PETE ORGANISEERT OPNIEUW KERSTSHOWS MET...Clean Pete’s over-the-top-kerstshow komt er weer aan. Tweelingzussen Loes en...

selah sue

SELAH SUE NAAR TIVOLIVREDENBURG IN APRIL De Vlaamse zangeres Selah Sue komt naar Utrecht. Op 21 april is ze te zien...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.